Υπηρεσίες

Μετατρέπουμε την επίσκεψη στον οδοντίατρο σε μια ευχάριστη εμπειρία.

Λεύκανση στο Ιατρείο

Αφού έχει προηγηθεί οδοντιατρικός έλεγχος και καθαρισμός δοντιών ξεκινάει η διαδικασία που διαρκεί περίπου 60 λεπτά και τα αποτελέσματα είναι άμεσα.

Λεύκανση στο σπίτι

Αφού έχει προηγηθεί οδοντιατρικός έλεγχος και καθαρισμός δοντιών, παίρνουμε αποτυπώματα των γνάθων ώστε να κατασκευαστούν οι νάρθηκες λεύκανσης.

PREMIUM Λεύκανση

Αποτελεί τη ναυαρχίδα των θεραπειών λεύκανσης στο ιατρείο μας καθώς τα αποτελέσματα είναι άμεσα, και μεγάλης διάρκειας.

Οδοντιατρικός έλεγχος και καθαρισμός δοντιών

Η οδοντιατρική πρόληψη περιλαμβάνει την έγκαιρη διάγνωση τυχόν προβλημάτων και αποσκοπεί στην άμεση αποκατάσταση της στοματικής υγείας.

Προληπτικά Σφραγίσματα – Sealants

Πολλές φορές οι μασητικές επιφάνειες των πίσω δοντιών φέρουν έντονη μορφολογία (έντονα βαθουλώματα, οπές και σχισμές) με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται τροφές εκεί που δύσκολα απομακρύνονται κατα τη στοματική υγιεινή.

Εμφυτεύματα

Τα εμφυτεύματα αποτελούν την πιο σύγχρονη και αξιόπιστη λύση για την αντικατάσταση χαμένων δοντιών, παρέχοντας στους ασθενείς την δυνατότητα να αποκτήσουν ξανά ένα υγιές και λειτουργικό χαμόγελο

Λευκά σφραγίσματα

Αποκαθιστούν μικρές βλάβες  των δοντιών με βιομιμητικά υλικά, τις σύνθετες ρητίνες.

Θεραπεία ουλίτιδας

Η ουλίτιδα είναι το πρώιμο στάδιο της περιοδοντικής νόσου, με ερεθισμένα ούλα που αιμορραγούν. Είναι αναστρέψιμη με καλή στοματική υγιεινή στο σπίτι και καθαρισμό δοντιών στο κλινική.

Θεραπεία περιοδοντίτιδας

Η περιοδοντίτιδα είναι μια χρόνια φλεγμονώδης κατάσταση των ιστών που περιβάλλουν και στηρίζουν τα δόντια μέσα στο φατνίο, που δε πρέπει να αγνοούμε, καθώς είναι η βασική αιτία απώλειας των δοντιών μας.

Ανώδυνη ενδοδοντία (Απονεύρωση)

Η ανώδυνη θεραπεία (ή αλλιώς απονεύρωση) των ριζικών σωλήνων, απαλλάσσει τον ασθενή από το αίσθημα του πόνου εξαλείφοντας τη μόλυνση από το εσωτερικό του δοντιού με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υποτροπιάσει.

Εξαγωγή

Σε περιπτώσεις που το δόντι έχει υποστεί σοβαρή βλάβη και δεν είναι εφικτή η αποκατάσταση του, η εξαγωγή είναι η λύση εκλογής.

Όψεις ρητίνης – Όψεις πορσελάνης

Ήρθε η ώρα να τελειοποιήσετε την εικόνα των δοντιών σας και να αποκτήσετε ένα όμορφο χαμόγελο?

Επένθετα – Ένθετα

Όταν ένα μεγάλο μέρος του δοντιού χάνεται λόγω τερηδόνας, κατάγματος ή άλλης αιτίας και η αποκατάσταση με απλό σφράγισμα δεν είναι δυνατή, η επιλογή ενθέτων ή επενθέτων, αποτελεί μια εξαιρετική λύση.

Στεφάνες

Η στεφάνη αποτελεί μια μέθοδο αποκατάστασης δοντιών, ειδικά σχεδιασμένη για περιπτώσεις όπου τα δόντια έχουν χάσει σημαντικό μέρος της οδοντικής ουσίας, είτε λόγω κατάγματος, τερηδόνας ή εκτεταμένων φθορών ή απονευρωμένων δοντιών που έχουν χάσει τη ζωτικότητα τους και είναι επιρεπή σε κατάγμα.

Αόρατη Ορθοδοντική

Μία “αόρατη” θεραπεία για την ευθυγράμμιση των δοντιών και τη βελτίωση της σύγκλισης.

PREMIUM Λεύκανση

Αποτελεί τη ναυαρχίδα των θεραπειών λεύκανσης στο ιατρείο μας καθώς τα αποτελέσματα είναι άμεσα, και μεγάλης διάρκειας.

Ο πόνος δε μπορεί να προγραμματιστεί ούτε να προβλεφθεί. Όμως μπορείτε να νιώσετε σιγουριά ότι η Dentalias Dental Clinic είναι δίπλα σας για να δώσει λύση στο έκτακτο πρόβλημα σας. Πέρα από τα προγραμματισμένα ραντεβού μας, αποστολή μας είναι η ανακούφιση από τον πόνο οποτεδήποτε χρειαστεί, με εμβόλιμο ραντεβού.

Αν λοιπόν χρειαστείτε τη συνδρομή της έμπειρης ομάδας μας, μπορείτε να πατήσετε στο παρακάτω κουτί και να αναφέρετε στη γραμματεία μας το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Σας υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε ένα ραντεβού την ίδια ημέρα για να δούμε μαζί πως καλύτερα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την έκτακτη κατάσταση.

210 44 04 406

Καλέστε μας για να κανονίσουμε το επείγον ραντεβού σας

Υπηρεσίες λεύκανσης, πρόληψης και θεραπείας

Η ιατρική ομάδα της Dentalias Dental Clinic αποτελείται από έμπειρους οδοντιάτρους που φροντίζουν να ανταποκριθούν άμεσα, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα στις ανάγκες σας. Για εμάς, κάθε περίπτωση είναι μοναδική και εξατομικεύουμε κάθε θεραπευτικό σχήμα για να επιτύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε παρακάτω στις υπηρεσίες μας και να ανακαλύψετε πως, με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας και του κορυφαίου εξοπλισμού, μπορούμε μαζί να δώσουμε την καλύτερη λύση για την στοματική σας υγιεινή.

Γιατί εμείς, στην Dentalias Dental Clinic μπορούμε να μετατρέψουμε την επίσκεψη στον οδοντίατρο σε μια ευχάριστη εμπειρία.

Κλείστε το ραντεβού σας online

Θα σας καλέσουμε άμεσα για επιβεβαίωση.

×