Ιατρείο

Πώς οι τελευταίες καινοτομίες βελτιώνουν την εμπειρία σας στον οδοντίατρο.

Η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει φέρει νέες διαστάσεις στον κόσμο της οδοντιατρικής, ανοίγοντας τον δρόμο για καινοτόμες μεθόδους θεραπείας και πρακτικές που αναδιαμορφώνουν την εμπειρία των ασθενών. Στο επίκεντρο αυτών των εξελίξεων βρίσκονται η ακρίβεια, η αποτελεσματικότητα και η ελαχιστοποίηση των επεμβάσεων.

Η συνεχής ενημέρωση με την πιο πρόσφατη οδοντιατρική τεχνολογία κάνει μια μεγάλη διαφορά στη φροντίδα που παρέχουμε. Παρακολουθούμε προσεκτικά τις τελευταίες εξελίξεις και καταβάλλουμε προσπάθειες για να υιοθετήσουμε οποιαδήποτε τεχνολογία πιστεύουμε ότι μπορεί να μας βοηθήσει να παρέχουμε καλύτερη φροντίδα στους ασθενείς μας.

Στο ιατρείο μας εφαρμόζουμε προηγμένης τεχνολογίας οδοντιατρική, όπως η τρισδιάστατη απεικόνιση, που μας επιτρέπει να αξιολογούμε και να σχεδιάζουμε τις θεραπείες με ακρίβεια χωρίς παρεμβάσεις.

Παρακάτω παρατίθενται μερικά παραδείγματα τεχνολογίας που έχουμε υιοθετήσει στο οδοντιατρείο μας. Αποκτήστε μια εικόνα για την προσέγγισή μας υψηλής τεχνολογίας στην οδοντιατρική πριν καλέσετε για να κλείσετε ραντεβού.

Ψηφιακές Ακτινογραφίες

Οι ακτινογραφίες είναι η καλύτερη μέθοδος για να ανιχνεύσουμε οτιδήποτε συμβαίνει ανάμεσα στα δόντια και κάτω από τα ούλα το συντομότερο δυνατόν. Οι οδοντιατρικές κλινικές έχουν προχωρήσει πέρα από την παραδοσιακή ακτινογραφία υπέρ των ψηφιακών ακτινογραφιών, οι οποίες εκθέτουν τους ασθενείς σε πολύ λιγότερη ακτινοβολία, δημιουργούν εικόνες υψηλότερης ευκρίνειας σε πολύ μικρότερο χρόνο και διευκολύνουν την αποθήκευση αυτών των εικόνων σε έναν υπολογιστή.

Στο ιατρείο μας οι ψηφιακές ακτινογραφίες γίνονται με τη χρήση του σένσορα XIOS XG Supreme Sirona παρέχει ασύγκριτη υψηλή ανάλυση εικόνων.

περισσότερα
XIOS XG Supreme Sirona
Ιατρείο

Ενδοστοματική κάμερα

Μια κάμερα ενδοστοματική αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για την εκπαίδευση των ασθενών. Ενώ πάντα προσπαθούμε να εξηγήσουμε την κατάσταση της στοματικής σας υγείας με όρους που είναι εύκολοι να κατανοήσετε, μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να φανταστείτε τι συμβαίνει μέσα στο στόμα σας. Με μια κάμερα ενδοστοματική, μπορούμε να σας δείξουμε με ακρίβεια εικόνες των δοντιών και των ούλων σας, ώστε να μπορείτε να έχετε πλήρη εικόνα.

περισσότερα

Ψηφιακό Σύστημα Αποτύπωσης

Μια ψηφιακή αποτύπωση είναι μια τρισδιάστατη αντιγραφή του στόματος που παράγεται χρησιμοποιώντας προηγμένους σαρωτές και προηγμένο λογισμικό. Τέτοια αντίγραφα είναι πολύ πιο ακριβή από τα παραδοσιακά εκμαγεία, μειώνοντας έτσι τη συχνή ανάγκη για επαναλήψεις. Η διαδικασία είναι ευχάριστη και ξεκούραστη για τους ασθενείς, ιδιαίτερα για όσους έχουν αντανακλαστικό εμέτου, καθώς μειώνεται ο χρόνος εργασίας και δε χρειάζεται να δαγκώσουν κάποιο υλικό αποτύπωσης.

περισσότερα
Ιατρείο, Ψηφιακό Σύστημα Αποτύπωσης

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΛΟΙΜΩΞΗΣ

Στη Dentalias Dental Clinic τηρούμε αυστηρά τα πρωτόκολλα απολύμανσης και αποστείρωσης για να σας προσφέρουμε το καλύτερο και με ασφάλεια σε κάθε οδοντιατρική πράξη, με τη χρήση υπερσύγχρονου εξοπλισμού.

ΛΟΥΤΡΟ ΥΠΕΡΗΧΩΝ

Πριν από κάθε κλιβανισμό τα εργαλεία μας πλένονται και απολυμαίνοντας στο λουτρό υπερήχων Runyes Clean02

ΚΛΙΒΑΝΙΣΜΟΣ

Ο κλίβανος ατμού Runyes είναι ειδικά κατασκευασμένος για αποστείρωση χειρουργικού εξοπλισμού, οδοντιατρικού εξοπλισμού, χειρουργικών ρούχων, υαλικών, εγχυτήρων, και άλλων υλικών που μπορούν να αποστειρωθούν σε υψηλή πίεση και υψηλή θερμοκρασία.

Με την προηγμένη τεχνολογία προ – κενού και ξήρανσης υπό κενό, ο ατμός υψηλής θερμοκρασίας του SEA 18L/23L διεισδύει σε στενούς σωλήνες και υφάσματα προσφέροντας στους ασθενείς μας τη μέγιστη ασφάλεια κατά τη διάρκεια των οδοντιατρικών μας υπηρεσιών.

ΑΥΤΟΚΑΥΣΤΟΣ ΚΛΙΒΑΝΟΣ STATIM®

Αναγνωρισμένοι παγκοσμίως ως οι ταχύτεροι και καλύτεροι στη βιολογική αποστείρωση.

ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΑΣ ΝΕΡΟΥ

Προστατεύουμε τους ασθενείς μας χρησιμοποιώντας μόνο καθαρό, φρέσκο νερό. Η συσκευή απόσταξης νερού χρησιμοποιεί μια εξειδικευμένη τεχνολογία απόσταξης για να εξουδετερώσει επιβλαβή βακτήρια και ιούς με την άμεση εξάτμιση και την ανασύνθεσή τους μέσω πύκνωσης.

Η συσκευή αφαιρεί μέταλλα όπως μόλυβδο, χαλκό, αλουμίνιο, αρσενικό, σίδηρο, νιτρικά, φυτοφάρμακα, εντομοκτόνα, PCB και άλλα και παρέχει αποτελεσματικά 99% καθαρό, φρέσκο νερό για την ασφάλεια των ασθενών μας.

περισσότερα
×