Η Ομάδα μας

NEHME SAMIR

Ιδιοκτήτης - Ιδρυτής

Γεννήθηκε στο Λίβανο το 1960, μεγάλωσε στην Αθήνα και φοίτησε στην Οδοντιατρική σχολή Αθηνών από όπου και αποφοίτησε το 1986. Την επόμενη χρονιά, το 1987 δημιούργησε την πρώτη του ιδιωτική κλινική στο Χαλάνδρι Αττικής στην οποία δραστηριοποιήθηκε μέχρι και το 2005.

Το 2006 μετακόμισε στις Βρυξέλλες όπου ίδρυσε και διατηρεί δύο κλινικές έως και σήμερα. Κύριοι τομείς της δραστηριότητάς του είναι η γενική και η αισθητική οδοντιατρική με έμφαση στην κινητή και ακίνητη προσθετική.

Λάτρης της Ελλάδας και έχοντας όραμα να επιστρέψει σε αυτήν σύντομα, ίδρυσε την Dentalias Dental Clinic to 2021 στην Γλυφάδα.

ΚΑΤΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

Χειρουργός Οδοντίατρος-Αισθητική οδοντιατρική Επιστημονικός υπεύθυνος κλινικής

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Δράμας. To 2004 απέκτησε το πτυχίο της οδοντιατρικής και ξεκίνησε άμεσα να δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο ιδιωτικό της ιατρείο στο κέντρο της Δράμας μέχρι και το 2015. Από το 2017 ζει και ασκεί τη γενική και αισθητική οδοντιατρική στην Αθήνα.

Από τον Οκτώβρη του 2023 ανέλαβε την επιστημονική διεύθυνση και το management της Dentalias Dental Clinic όπου εκτός από τη διοίκηση της κλινικής, αποτελεί και την επικεφαλής της ομάδας των οδοντιάτρων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αισθητική οδοντιατρική.

ΚΟΝΤΑΚΙΩΤΗΣ Ε. ΓΙΩΡΓΟΣ DDS

Εμφυτευματολόγος

Το 2004 απέκτησε το πτυχίο από την Οδοντιατρική Σχολή και το 2013 μετεκπαιδεύτηκε στα εφυτεύματα . Από το 2007 είναι Επιστημονικός Συνεργάτης στο εργαστήριο της Ακίνητης Προσθετικής και ταυτόχρονα Επιστημονικός  Συνεργάτης  στο τομέα της Κινητής Προσθετικής.

Aπό το 2006 δραστηριποιείται ιδιωτικά και ασχολείται με τη γενική  οδοντιατρική και κυρίως με τη κινητή και ακίνητη προσθετική και την εμφυτευματολογία και από τον Οκτώβρη του 2023 αποτελεί μέλος της ομάδας της Dentalias Dental Clinic ως εξωτερικός συνεργάτης.

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ενδοδοντολόγος

Απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών με Master of Science in Clinical Endodontics στο Ulster University U.K,  έχει διατελέσει Μεταδιδακτορικός Ερευνητής στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών και είναι Διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Είναι Επιστημονικός & Κλινικός Συνεργάτης του Τμήματος Ενδοδοντολογίας του Οδοντιατρικού Κέντρου του Πολεμικού Ναυτικού. 

Διαθέτει περισσότερες από 30 δημοσιεύσεις με κρίση σε έγκριτα ελληνικά και διεθνή οδοντιατρικά περιοδικά.  Από τον Οκτώβρη του 2023 αποτελεί μέλος της ομάδας της Dentalias Dental Clinic ως εξωτερικός συνεργάτης.

ΚΑΡΒΕΛΗ ΝΑΝΤΙΑ

Υπεύθυνη διαχείρισης ασθενών

Απόφοιτη της φιλολογικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2003, δραστηριοποιήθηκε για χρόνια αφοσιωμένη στον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας με υψηλή εξειδίκευση στη διαπροσωπική επικοινωνία, την οργάνωση και τον προγραμματισμό εκδηλώσεων για τη δημιουργία αναγνωρισιμότητας της μάρκας και των προωθητικών ενεργειών γνωστών εταιριών. 

Ούσα γνώστης της χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για την αύξηση της δημοσιότητας σε ιστότοπους όπως το Facebook, το Twitter, το LinkedIn και το Google+, έχει αναλάβει όλη την επικοινωνία και τη διαχείριση των ασθενών στην Dentalias Dental Clinic.

×