Αόρατη Ορθοδοντική

Μία "αόρατη" θεραπεία για την ευθυγράμμιση των δοντιών και τη βελτίωση της σύγκλισης.
Αόρατη Ορθοδοντική «Clearcorrect»

Η”αόρατη” ορθοδοντική, είναι μια  θεραπεία για την ευθυγράμμιση των δοντιών και τη βελτίωση της σύγκλισης. Γίνεται με διαφανείς νάρθηκες που καλύπτουν όλα τα δόντια και ονομάζονται ευθυγραμμιστές (μασελάκια). Το σχέδιο θεραπείας γίνεται ψηφιακά στην κλινική μας με τρισδιάστατη απεικόνιση στον υπολογιστή.

Πώς λειτουργεί;

Όπως σε κάθε ορθοδοντική θεραπεία, γίνεται λήψη φωτογραφιών και ακτινογραφιών της άνω και της κάτω οδοντοστοιχίας. Η τρισδιάστατη σάρωση των δοντιών μεταφορτώνεται στο ειδικό λογισμικό που συμπεριλαμβάνεται στη διαδικασία της ευθυγράμμισης. Στη συνέχεια, η θεραπεία σχεδιάζεται προσεκτικά και ελέγχεται από εξειδικευμένο ορθοδοντικό. Μόλις ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός, κατασκευάζεται ένα σύνολο εξατομικευμένων ευθυγραμμιστών σύμφωνα με το σχέδιο θεραπείας. Κάθε ευθυγραμμιστής φοριέται 1-2 εβδομάδες για 23 ώρες ανά ημέρα, μετακινώντας τα δόντια πιο κοντά στο τελικό αποτέλεσμα.

Με το πέρας της προγραμματισμένης περιόδου για την ολοκλήρωση της θεραπείας, γίνεται μια αξιολόγηση από τον εξειδικευμένο ορθοδοντικό. Αν το αποτέλεσμα δεν έχει τελειοποιηθεί, τότε ενδέχεται να χρειαστεί ο ασθενής να χρησιμοποιήσει κάποια επιπλέον μασελάκια για μερικές εβδομάδες χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Πλεονεκτήματα.

  • Τρώτε ότι θέλετε, απλώς αφαιρείτε τα μασελάκια κατά τη διάρκεια του γεύματος.
  • Τα μασελάκια είναι διαφανή και σχεδόν αόρατα.
  • Είναι άνετα και δεν προκαλούν ερεθισμό στα χείλη και τα μάγουλά σας σε αντίθεση με τα παραδοσιακά «σιδεράκια».
  • Επειδή τα μασελάκια αλλάζουν κάθε εβδομάδα, οι δυνάμεις που ασκούνται στα δόντια σας κατανέμονται πιο ομοιόμορφα και δεν υπάρχει πόνος.
  • Το βούρτσισμα και η χρήση νήματος γίνονται κανονικά, απλά τα αφαιρείτε.

Υπάρχουν περιορισμοί?

Η συμμόρφωση είναι το κλειδί. Πρέπει να φοράτε τα μασελάκια 23 ώρες την ημέρα, έτσι ώστε τα αποτελέσματα της θεραπείας να μπορούν να επιτευχθούν σωστά.

Μοίρασέ το:

Κλείστε ραντεβού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PREMIUM Λεύκανση

Αποτελεί τη ναυαρχίδα των θεραπειών λεύκανσης στο ιατρείο μας καθώς τα αποτελέσματα είναι άμεσα, και μεγάλης διάρκειας.

×