Νέος χρόνος, νέο χαμόγελο, με τη βοήθεια της αισθητικής οδοντιατρικής-Bonding

To Bonding ή όψεις ρητίνης είναι μια μορφή γλυπτικής χαμόγελου που επιτυγχάνεται με ένα υλικό, τη σύνθετη ρητίνη, που επιτρέπει σε ασθενείς με ατέλειες στα δόντια τους να αποκτήσουν ένα ελκυστικό χαμόγελο.

Η νέα χρονιά είναι η κατάλληλη στιγμή για ανασκόπηση της ζωής μας ώστε να θέσουμε στόχους για το μέλλον. Είναι η περίοδος του έτους που πολλοί συνειδητοποιούν ότι θέλουν να βελτιώσουν κάποια πράγματα στον εαυτό τους, συμπεριλαμβανομένης και της εμφάνισής τους. Ο νέος χρόνος είναι η κατάλληλη στιγμή να αντιμετωπίσουμε αυτές τις ανησυχίες και να βελτιώσουμε τον εαυτό μας,ξεκινώντας από την ανασφάλεια που μπορεί να νιώθουμε λόγω οδοντικών προβλημάτων. Αυτά τα προβλήματα περιλαμβάνουν συχνά δυσχρωμίες, κενά μεταξύ των δοντιών, έλλειψη δοντιών,καθώς και όχι ευθυγραμμισμένα δόντια. Ένα makeover του χαμόγελου σας με Bonding είναι ο τέλειος τρόπος να ξεκινήσετε τη χρονιά με αυξημένη αυτοπεποίθηση και να βελτιώσετε τη ζωή σας.

To Bonding ή όψεις ρητίνης είναι μια μορφή γλυπτικής χαμόγελου που επιτυγχάνεται με ένα υλικό,τη σύνθετη ρητίνη, που επιτρέπει σε ασθενείς με ατέλειες στα δόντια τους να αποκτήσουν ένα ελκυστικό χαμόγελο.

Οι όψεις ρητίνης, ή bonding είναι λεπτές αποκαταστάσεις σύνθετης ρητίνης που χτίζονται στη μπροστινή επιφάνεια των πρόσθιων δοντιών ή είναι προκατασκευασμένες από ρητίνη κι έχουν υποστεί επεξεργασία με laser,οπότε και συγκολλώνται άμεσα στις επιφάνειες των δοντιών. Αποσκοπούν στην άμεση βελτίωση του σχήματος του χρώματος και του μεγέθους των δοντιών. Απαιτείται ένα ραντεβού για την ολοκλήρωση της οδοντιατρικής πράξης καθώς και για την αποκατάσταση τους αν σπάσουν,για αυτό το λόγο αποτελούν μια πιο οικονομική και σύντομη λύση.

Συνήθως η θεραπεία ολοκληρώνεται σε ένα με δύο ραντεβού,ανάλογα με τον αριθμό των όψεων, δεν απαιτείται επέμβαση στα φυσικά σας δόντια ούτε και τοπική αναισθησία.

Μοίρασέ το:

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Βρουξισμός

Βρουξισμός-Ξυπνάτε συχνά με πονοκεφάλους ή πόνο στην κάτω γνάθο σας? Ίσως τρίζετε τα δόντια σας στον ύπνο σας

Ο βρουξισμός ή αλλιώς το ασυνείδητο τρίξιμο των δοντιών ,είναι συχνό φαινόμενο τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες και δεν το συνειδητοποιούμε εύκολα έως ότου ο οδοντίατρος εντωπίσει τα συμπτώματα.

Κλείστε ραντεβού

×